Távolról érkező munkavállalók szálláslehetőségei

Győr gazdasági élete rendkívül dinamikus, a város előnyös fekvése, az országhatárhoz való közelsége, kitűnő út- és vasúthálózata, ipari parki területei további növekedést biztosítanak, amelyhez a szakképzett munkaerő is nélkülözhetetlen. A jó lehetőségek az ország távolabbi részeiről is vonzzák a munkavállalókat. Akár rövidebb időre, idényfeladatokra vagy projektekre érkeznek a dolgozók, akár hosszabb távú munkaszerződésre, szükségük van jó minőségű lakhatásra.

Távolról érkező munkavállalók szálláslehetőségei

Milyen egy korszerű munkásszálló?

Napjainkban egy munkásszálló Győr területén is szinte szállodai minőségű ellátást tud kínálni, kedvező áron. Az ipari park közelében lévő Etalon Hotel szobái két- és háromágyasak, minden szobához saját fürdőszoba és toilet tartozik, a bútorzat modern, a berendezés része a hűtőszekrény és LED televízió is. Főzésre, sütésre, ételmelegítésre gépesített, felszerelt konyhákban van lehetősége a lakóknak, mosási-szárítási teendőiket pedig automata mosógépekkel ellátott mosóhelyiségekben végezhetik. Van klubszoba is, közösségi élethez, közös étkezésekhez, hobbitevékenységekhez. Ingyenes a wifi-hozzáférés a szálló egész területén. A hotel közelében lévő buszmegállóból menetrend szerinti helyijáratokkal lehet eljutni a munkahelyekre. Aki saját autóval érkezik, annak az épület zárt udvarán ingyenes és biztonságos parkolási lehetőséget biztosítanak.

Befolyásolja a munkateljesítményt

A munkavállalóknak biztosított színvonalas berendezés, a csendes, pihenésre alkalmas lakókörnyezet a munkaadók számára is fontos tényező, hiszen tartósan jó teljesítmény, dinamikus szakmai munka csak kipihent, feltöltődött, jó közérzetű munkavállalóktól várható.


Címkék: Életmód, Munkásszálló Győr
Dátum: 2020-05-04