szerzi.hu - Szerződés, neked

A Szerzi platform célja olyan jogi szolgáltatás közvetítése, melyet a felhasználó egyszerűen és érthetően, a saját otthona kényelméből vehet igénybe. Két fő szolgáltatása asz online jogi tanácsadás, és a szerződésgenerátor.

szerzi.hu - Szerződés, neked

Az online jogi tanácsadás esetében az ügyfél általa megválasztott időpontban kapcsolatba kerül egy ügyvéddel chat, vagy videohívás formájában. Az alap tanácsadás ideje 20 perc, mely alatt a Szerzinél regisztrált, Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött ügyvéd a rendelkezésére áll. A tanácsadás végeztével lehetőség van értékelést, visszajelzést is küldeni a munkájáról, amely segíti a többi felhasználót a megfelelő szakember kiválasztásában. Ezen felül komplex tanácsadásra is van lehetőség, mely az Ügyvéd és ügyfél közt megbeszélt áron zajlik.

A szerződésgenerátor egy olyan eszköz, mely az interneten található sablonokkal ellentétben, bár drágább, teljes biztonságot garantál, mivel itt a felhasználó által megadott adatokból a szoftver készíti el a teljes koherens szerződést, ahelyett, hogy a sablonok sorait bogarásznánk, és töltenénk ki. A generátor jelenleg egy mezei adásvételi szerződétől kezdve az albérleti szerződésen át a végrendeletekig dokumentumok széles skáláját képes legenerálni.

És hogy mibe is fog ez kerülni? A Szerzi platform használatának költségei tervezhetők, minden a szolgáltatás ára jól láthatóan fel van tüntetve még az igénybevétel előtt. Nincsennek rejtett költségek, sem feláras extra szolgáltatások. Továbbá a felhasználónak lehetősége van Szerzi Pontokat vásárolni, amelyek használatával kedvezményesen veheti igénybe a platformon elérhető szolgáltatásokat.


Címkék: Szolgáltatás, Szerződés generálás
Dátum: 2022-09-23