Profi vízszerelés Szombathelyen

Manapság mindenki azt mondja, hogy nincs megfelelő szakember, éppen ezért nem mer belevágni egy fűtéskorszerűsítésbe vagy éppen a lakás vízszerelésének felújításába. Szombathelyen és térségében nem kell aggódni emiatt, hiszen a Termokraft Bt. a lehető legmagasabb színvonalon végzi el a rájuk bízott felújításokat a víz-, gáz-, fűtés- és szellőzőrendszerek területén.

Profi vízszerelés Szombathelyen

Felújítás, korszerűsítés magas színvonalon

Ha valaki úgy dönt, hogy felújítja az otthonát, vagy éppen új házat épít, akkor biztosan szüksége lesz egy tapasztalt szakemberre. A legtöbb esetben a vízszerelés Szombathely területén időigényes, és a „mesterek” sem végeznek mindig szakszerű munkát. Sajnos előfordul, hogy sokszor vissza kell őket hívni, mert a szerelések nem éppen a legpontosabbak. Aki nem szeretne kockáztatni, és valóban profi munkát szeretne, az válassza a Termokraft Bt. teljes körű szolgáltatásait, amelyeket gyorsan és kedvező áron vehetnek igénybe azok, akiknek vízszerelési munkára van szükségük.

Elérhető vízszereléssel kapcsolatos szolgáltatásaik

  • Fürdőszoba gépészeti felújítása a szükséges bontásokkal együtt is, előzetes árkalkuláció alapján.
  • Szaniterek cseréje, szerelvényezése: csapok, csaptelepek cseréje, mosdó, kád, zuhanytálca, zuhanykabin, bidé, WC csésze és tartály bekötése.
  • Szükség esetén anyagbeszerzéssel, és a helyszínre szállítanak.
  • Mosogatók, mosogatógépek és mosógépek bekötése.
  • Vízóraszerelés, vízszűrők, vízfőelzárók szerelése.

Fontos szempont az energiatakarékosság

A Termokraft az energiatakarékos épületek épületgépészetében 25 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik. Számukra nem idegen feladat a passzívházakban, illetve a passzív jellegű házakban a napkollektor, padló, falfűtés szerelés, és a szellőzőberendezések kiépítése. A hatékonyabb kiszolgálás érdekében a cég együttműködik helyi, más profilú megbízható kisiparosokkal is, így szükség esetén rendelkezésre bocsájtja azok elérhetőségeit is.


Címkék: Szolgáltatás, Vízszerelés Szombathely
Dátum: 2019-12-16