Miért jó a fogászati implantáció?

Nagyon sokan összerezzennek, ha meghallják az implantátum fogalmát. Ez azért van, mert félnek a fájdalomtól, és hiányosak az ismereteik erről a területről. A győri Dentys fogászat szakemberei fájdalommentes kezeléseket nyújtanak, és az általuk beültetett implantátumok teljes mértékben megbízhatóak.

Miért jó a fogászati implantáció?

Mikor ajánlott a beavatkozás?

Sokan azt hiszik, hogy csak 1-2 fog esetén jó megoldás ez a módszer. Ez igaz, de akkor is hasznos, ha már egyetlen fog sincs a szájban, és nincs mihez rögzíteni az új fogsort. Ebben az esetben is nagyon magabiztos eredmény érhető el az implantátumok felhasználásával. Az előírások szerint a hiányzó fogakat a lehető leghamarabb pótolni kell, mert gyengítő hatással vannak a többi egészséges fogra nézve, és az állkapocsra is degeneratív hatással lehet. Az implantátum Győr területén is magas minőségű orvosi titánból, a fogpótlás pedig cirkón kerámia, fémkerámia vagy préskerámia alapanyagokból készülhet. A fémrész alakja hasonlít egy csavarra, amely az állkapocsba kerül beültetésre, és erre helyezik rá a fogpótlást.

A kezelés minden esetben egy alapos vizsgálattal indul, ahol felmérik a beteg fogsor és állkapocs állapotát. Amennyiben minden megfelelő, akkor helyi érzéstelenítéssel beültetik a titán alapot, amelyre az igény szerinti fogpótlás kerül majd. A beültetés teljesen emberbarát, olyan módon, hogy a kezelés végére a csontszövetek teljesen körbehálózzák az implantátumot. Ez a kötés is biztosítja a fogpótlás eredményességét és tartósságát. A Dentys fogászatnál az orvosok nagy tapasztalattal végzik el az implantációs beavatkozásokat, és a lehető legmodernebb technológiát használják fel a fájdalommentes és megbízható eredmény érdekében. Többé nem érdemes a végsőkig húzni a várakozást, a lehető leghamarabb el kell menni a fogorvoshoz, hogy mihamarabb segíteni tudjanak ezen a kellemetlen problémán.


Címkék: Szolgáltatás, Implantátum Győr
Dátum: 2019-06-13