Megtervezheted a saját heverődet!

Webáruházakban ma már szinte mindent lehet vásárolni, a különböző kárpitos bútorok forgalmazására is kitűnő megoldás ez a kereskedelmi csatorna. A termékfotókkal be lehet mutatni az egyes bútordarabokat, a különböző paraméterek megadásával pedig minden vevő a saját igényeinek megfelelőre szabhatja a terméket, akár a méreteket, akár a színeket, formákat tekintve.

Megtervezheted a saját heverődet!

Gazdag méret- és színválaszték

Egy heverő webáruház kínálata nagyon széles, példa erre az Ala Home weboldala. Először a megvásárolni kívánt heverőtípust kell kiválasztani, van kisebb és nagyobb fekvőfelületű heverő, a szobában rendelkezésre álló hely szerint, illetve a heverőt majdan használó családtag „méretei” szerint kell választani. Gyermeknek elég a kisebb heverő. Oldalfalas heverőnél mindig figyelni kell, hogy passzoljon a szoba sarkához, ahol majd az ágy állni fog, ne tévesszük el, hogy jobbos vagy balos heverőt vegyünk. Válasszunk korszerű rugózatú ágyat, pl. bonellrugóst, és igen praktikus, ha van ágyneműtartó is, sokkal kényelmesebben, egyszerűbben lehet ágyazni, könnyen elrejthetők a terjedelmes paplanok, párnák is. Az ágyneműtartó nyitását rugós nyitóvas segíti, így egy könnyű mozdulattal nyitható, zárható, idősebbek, gyengébb erővel bírók is képesek kezelni.

Bútorszövetek 70-féle színben, mintában

Következő lépés a bútorszövet kiválasztása. Több mint 70 féle anyagot lehet variálni, több árkategóriában. A szín, a mintázat mindig egyéni ízlés kérdése, de természetesen illeszteni kell a lakás hangulatához, az egyéb textilek, például a függönyök, terítők, és a tapéta színvilágához. Külön kell megjelölni a fekvő felületre kerülő szövetet, illetve a fejvég és az ágyneműtartó rész borítását, utóbbira textilbőr is választható.


Címkék: Életmód, Heverő webáruház
Dátum: 2020-06-30