Megbízható magyar vállalkozások

Üzletben és szerelemben nincs barátság, tartja a népszerű magyar közmondás. Az állítás teljesen igaz, hiszen fontos a korrektség és a pontos elszámolás ahhoz, hogy hosszú távon működni tudjanak az üzleti kapcsolatok. A megbízható partnerek igazán fontosak minden vállalkozásnak, hiszen ezáltal fejlődhetnek és nyújthatnak maguk is magabiztos szolgáltatásokat.

Megbízható magyar vállalkozások

Hol találhatóak megbízható partnerek?

A válasz egyszerű! Az interneten, hol máshol?
A nemrégiben nagy változásokon áteső 7thsense.hu azt a célt tűzte ki magának, hogy egy olyan weboldalt hozzon létre, ahol összegyűjtik a legmegbízhatóbb magyar vállalkozásokat és azok szolgáltatásait az érdeklődők számára. A weboldal új tulajdonosai szakítottak a korábbi hagyományokkal, és maguk ellenőriznek minden, a weboldalra felkerülő partnert. Ez azért nagyon fontos, mert a felkerülő üzleti ajánlatok a weboldalt is minősítik, és mindent megtesznek azért, hogy a partnerek listája friss és naprakész legyen.

A weboldal használata teljesen díjmentes a felhasználók számára. Tematikus szűrőkkel segítik a pontosabb találati listát és a gyorsabb keresést a weboldalon. A megjelenő partnereknek egyszeri regisztrációs díjat kell fizetniük, ami magába foglalja egy 1500 karakteres releváns bemutatkozó szöveg megírását és ennek a szakszerű feltöltését, formázását a weboldalra. A PR cikkben minden kapcsolati információ megadható, sőt még a weboldal linkje is. Az üzemeltetők nem szeretnének a sikeres üzletkötések útjába állni, ezért minden a felhasználó és a lehetséges üzleti partner között zajlik le. Jutalék és felesleges körök nélkül. A weboldal nem tartalmaz idegesítő reklámokat, nem zavarja meg az érdeklődőket, sőt lehetőséget ad nekik a hetedik érzékük kihasználásra, hogy rátaláljanak a számukra legmegfelelőbb üzleti partnerre.


Címkék: Üzleti élet, Üzleti ajánlatok
Dátum: 2019-02-13