Legyen az órád az ékszered!

Órát hordani manapság már régen nem arról szól, hogy mindig tudjuk, mennyi a pontos idő. Egy óra ma már inkább mint egy divatos kiegészítő része az öltözéknek, egy igazán szép ékszer, ami feldobja a szetted.

Legyen az órád az ékszered!

Ha a Swarovskiról beszélünk, mindannyiunk lelki szemei előtt a mesterien megmunkált, üvegkristályoktól csillogó ékszerek lebegnek. Pedig az ékszeróriás órák terén is maradandót alkotott, gyönyörű órakollekciókat dob piacra szezonról szezonra. Az osztrák márka svájci minőséget és trendi formavilágot ígér, ha órákról van szó.

A Swarovski színei az éjkék és a Swarovski-piros, ami az órakollekcióban is feltűnik. Sőt, a klasszikusnak mondható megszokott négyest, az arany, ezüst, rosegold és fekete vonalat igazán üdítően dobja fel ez a két elegáns szín.

Fém- vagy bőrszíj? A Swarovski-órák között mindegyik fajtából megtalálhatod a kedvenced.

Ahogy az ékszerek, úgy az órák terén is bőkezűen bánik a ragyogással és az üveggyémántokkal a Swarovski. Milyen is egy vérbeli Swarovski óra? Csillog a kristályoktól, roppant elegáns, ugyanakkor rendkívül modern. A Swarovski védjegye, a hattyúsziluett pedig garancia az időtálló minőségre. Bővebb info » Swarovski webáruház


Címkék: Életmód, Swarovski óra, Swarovski
Dátum: 2020-07-24