Keresőoptimalizálás Győrben kedvező áron

Sokan hiszik azt, hogy a keresőoptimalizálás egy drága és költséges feladat, pedig ez nem minden esetben van így. A megfelelő szolgáltatás kiválasztásával nem kerül túlzottan sokba egy SEO kampány, és az eredmény tartósabb, mint sok más online marketing megoldás.

Keresőoptimalizálás Győrben kedvező áron

Nem kell országos versenyre hajtani

A legtöbb weblap tulajdonos gyorsan akar sok profitot, ami érthető, de nem minden esetben ez lenne a cél. A keresőoptimalizálás Győr területén sokkal kedvezőbb és olcsóbb, mint országosan versenybe szállni a konkurenciákkal. Ez természetesen már nem mindig olcsó megoldás. Vegyük példának, hogy valaki Győrben lakik és szövegírással foglalkozik. Szeretne magának sok ügyfelet a Google keresőből, és nem a szövegírás kulcsszóra optimalizálja a weboldalát, hanem lokalizáltan csak Győr területére, és a „szövegírás Győr” lesz az a kulcsszó, amire felépíti a kampányát. Egyből látszik, hogy nem kell mindenkivel versenyeznie, csak az adott városban lévő konkurenssekkel, de ez már nem olyan nehéz feladat. Tíz-húszezer forintból el tudja intézni a kampányát, és sokkal több ügyfelet szerez vele, sokkal rövidebb idő alatt.

Miből áll a kampány?

  • Elsőnek el kell helyezni egy megfelelően elkészített szöveget a weboldalon, ami tartalmazza a kiválasztott kulcsszót. A szöveg olvasmányos és minimum 3.000 karakter legyen (ha az ügyfél írja a cikket, ingyenes).
  • Fel kell kérni a Google-t, hogy indexelje be az aloldalt a Search Consol segítségével. Sok esetben már ez után előkelő helyen szerepel a weboldal (ingyenes).
  • Ha a helyezés nem megfelelő, linképítéssel javítható (lokálisan nem kell hozzá sok link).

A fenti kampány összértéke kb. harmincezer forint. Ha minden jól megy, 2 hónap alatt látszik is az eredmény. Ezzel szemben az Adwords vagy közösségi média kampányok havonta őrölnek fel ennyit, és amint lejár a feltöltött keret, a weboldal is eltűnik a találati lista éléről.

A kisshonlapkeszites.hu munkatársai kellő tapasztalattal rendelkeznek a keresőoptimalizálás területén, és már nagyon sok ügyfelüket hozzásegítették a sikerhez. Érdemes tehát meggondolni ezt az online marketinges lehetőséget, és okosan elkölteni az erre a célra félretett összeget.


Címkék: Marketing, keresőoptimalizálás Győr
Dátum: 2019-02-04