Gépjármű kárrendezés magabiztosan

A rohanó világban sajnos nagyon hamar megesik a baj. Elég csak álmosan vagy fáradtan beülni a volán mögé, és egy pillanat alatt megtörténik a koccanás, vagy egy kisebb baleset. Ilyen esetekben nagyon jól jön, ha valaki rendelkezik olyan csapattal, aki higgadtan és magabiztosan intézi a gépjárműve kárrendezését. Autó balesetből következően kára keletkezett? Forduljon az Elastic-Car szakembereihez, akik mindent elintéznek Ön helyett.

Gépjármű kárrendezés magabiztosan

Kár esetén segít az Elastic-Car

Az Elastic-Car Kft. egy márkafüggetlen autószerviz és autófényező Budapesten, ahol karosszéria javítással is foglalkoznak és mindemellett számos gépjármű biztosítással kapcsolatos szolgáltatással, biztosítási tanácsadással, biztosítási ügyintézéssel és komplett Casco és Kgfb kárrendezéssel segítik a hozzájuk forduló ügyfeleiket.

A gépjármű kárrendezés gyorsan és magabiztosan zajlik, hiszen a szakemberek segítenek előkészíteni a kárrendezéshez szükséges dokumentumokat, ezáltal leveszik az amúgy is stresszes állapotban lévő ügyfelek válláról az ügyintézés terhét. Ez hatalmas segítség ilyen helyzetben, hiszen nagyon oda kell figyelni a kárérték kifizetésének menedzselésére és a kárbejelentés pontos ügyintézésére. Az Elastic-Car közvetlenül elszámol a biztosítótársaságokkal a felmerülő javításokkal kapcsolatban, így nemcsak az ügyintézés, hanem a megoldás is jó kezekben van.

Ha ez még nem lenne elég, akkor saját szállító autóval vállalják az autómentést, és kölcsönautót is biztosítanak a javítás idejére. Nemcsak a szükséges javításokat végzik el, hanem az autó fényezését is helyreállítják, és igény esetén még házhoz is szállítják. Az ügyfélnek nincs más dolga, csak leadni a sérült autót, és a szakemberek mindent elintéznek helyette. Igazi kényelem, minden fontos szolgáltatás egy helyen.


Címkék: Szolgáltatás, Gépjármű kárrendezés
Dátum: 2019-04-02