Egyedi PC összeállítás garanciával

A PC-k időszaka még nem járt le, bár sokan ezt mondják. A mai napig még mindig vannak olyan feladatok, amiket sokkal könnyebben meg lehet oldani egy PC-n, arról nem is beszélve, hogy az asztali alkatrészek sokkal erősebbek, mint a mobilos társaik.

Egyedi PC összeállítás garanciával

Aki egy megbízható és gyors számítógépet szeretne, és nem feltétel, hogy minden nap magával vigye a munkahelyére, annak mindenképpen érdemes egy egyedileg összeállított PC-t vásárolnia.

Aki nem ért hozzá, ne kezdje el

Sajnos nagyon hamar megvan a baj, és elúszik a garancia, ha valaki saját maga próbál meg összerakni egy számítógépet, és nem figyel az egyes alkatrészek paramétereire és azok kompatibilitására. Egy rosszul felhelyezett processzorhűtő, vagy a hűtőzsír helytelen használata hamar tönkreteheti a PC legdrágább alkatrészeit. Aki nem rakott össze legalább 20-30 számítógépet, és nincs benne napi rutinja, az inkább bízza szakemberekre a feladatot, ugyanis folyamatosan tisztában kell lenni a legújabb modellek és alkatrészek kompatibilitási táblázataival és a legfontosabb paramétereivel ahhoz, hogy egy egyedi PC összeállítás elkészülhessen.

A szakemberek rendszeresen olvassák vagy nézik a legújabb alkatrészek (processzorok, videokártyák, alaplapok) tesztjeit és memorizálják a szükséges információkat, a mások által levont tapasztalatokat, amit aztán a szakszervizben maguk is alkalmazhatnak. A gamer PC-k összeállítása különösen nehéz feladat, hiszen számítógépes játékból nagyon sok van, és mindegyiknek más az ajánlott gépigénye. Éppen ezért mielőtt valaki ilyen gépet építene, érdemes kiválasztania azokat a játékokat, amikkel mindenképpen szeretne játszani, és annak függvényében kell összeállítani a kívánt számítógépet.

A reelcomp.hu szakemberei mindet megtesznek azért, hogy a náluk leadott egyedi PC konfigurációk a lehető legnagyobb biztonsággal üzemeljenek, és minderre garanciát is vállalnak. Teljes körű szolgáltatásokkal rendelkeznek, hiszen a tervezéstől az alkatrészek beszerzéséig, a szerelésen át a postázásig mindenben számíthatnak rájuk az ügyfeleik.


Címkék: Számítástechnika, Egyedi PC összeállítás
Dátum: 2019-02-22