A babák is legyenek divatosak

Sokan gondolják úgy, hogy kisbabájuk használt ruhácskákban is ügyesen felnő, felesleges sokat költeni egy-egy ruhára, amiből hipp-hopp kinő. Mások ezzel szemben már a kiságyban a legdivatosabb kellékekbe kívánják öltöztetni szeme fényüket, és válogatnak az egyedi tervezésű, speciális anyagokból kézzel varrott-kötött-horgolt rugdalózók, sapkák, zoknik, cipőcskék között. A luxus minőségű öltöztetés már a csecsemőkorban is lehetséges, ha nincsenek anyagi korlátok.

A babák is legyenek divatosak

Bio alapanyagokból készülnek a ruhák

Az egyedi vagy kis sorozatban árult bébiholmikat százszázalékos organikus fonalból, biopamutból, ökotextilből, valódi bőrből, vegyszermentesen készítik, és kívánságra akár minden darabba belehímzik a baba nevét is. Az alapanyagok nyál-állóak, vagyis ha a baba netán megrágicsálja a ruhája szélét, nem kerül a szervezetébe semmilyen allergiát okozó anyag. Neves divattervezők is szívesen beszállnak már a csecsemődivat alakításába. A trendi babaruházat darabjai többnyire egyedi termékek. Az ilyen kézműves termékek eladása többféle kereskedelmi csatornán zajlik, legfőképp babamama-szakáruházakban, ahol meg lehet tapogatni a ruhadarabokat, a színeket összehasonlítani, de ma már a webáruházak is nagy forgalmat bonyolítanak.

Szülő-gyerek összeöltöztetési trend

Érdekes eleme a mai gyerekruha-piacnak, amikor ugyanazt a márkás terméket árulják kicsiben és nagyban, vagyis anyuka és kislánya, apuka és kisfia ugyanolyan nadrágot, szoknyát, mellényt, inget, pólót, sőt, napszemüveget, ridikült viselhet. Ez általában nagyon tetszik a felnőtteket szívesen utánozó kisgyerekeknek is, ezért sok kereskedő meglovagolja ezt a trendet, és tart ruhakínálatában ilyen különleges összeállításokat.


Címkék: Szolgáltatás, Kézműves termékek eladása
Dátum: 2020-06-04